Programul lunii Mai

TabereCuSuflet.148In luna mai va propunem o multime de Weekenduri Active in natura, marca Tabere cu Suflet! Programul este cat se poate de divers: vom face Drumetii, vom merge cu Bicicleta, ne vom Catara si … vom Schia:)

Luna mai incepe in forta, cu doua iesiri imedita dupa Paste! Luni, 2 mai, vom merge cu bicicletele la Crucea de Piatra, iar a doua zi ne cataram si facem drumetii la Sinaia. Mai multe detalii 

Weekendul urmator, pe 8 mai, vom mereg cu bicicletele in Valea Lomului si vom face una dintre cele mai frumoase ture Tabere cu Suflet – o tura pe cat de spectaculasa, pe atat de bogata in repere culturale! Valea Lomului ascunde cateva obiective deosebite, unele fiind in patrimoniul UNESCO: Rezervatia Naturala Rusenski Lom, Manastirea Basarbovo, Cetatea Cerven si Bisericile rupestre de la Ivanovo. Mai multe detalii

Sambata, 14 mai, vom merge la schi pe o vale din Bucegi, iar a doua zi, duminica, 15 mai, mergem cu bicicletele la Vulcanii Noroiosi.

Urmeaza un weekend in care va propunem o Tura Velo de doua zile, la Azuga, pentru ca in ultimul weekend din luna mai sa mergem o zi cu bicicletele in Gradina Reginei iar a doua zi sa culegem narcise din Poiana Narciselor. Mai multe detalii cat de curand.

De asemenea, in cadrul programelor WeCare, vom organiza doua iesiri Probono cu bicicletele in Bucuresti.

Programul complet se gaseste aici iar inscrierile la programul Weekend Activ se fac aici. Membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reduceri 20% .

Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s