Cereri si oferte de angajare

CariereProgramul WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna devine mai bogat prin introducerea unei noi forme de ajutor! Astfel, ne propunem sa prezentam diferite cereri si oferte de angajare, cu scopul de a ajuta pe cei care sunt in cautarea unui loc de munca. 

Nu este prima oara in Tabere cu Suflet cand ajutam pe cei ce isi cauta de lucru. Incepand din 2012 am oferit periodic, in mod Gratuit, oportunitati de angajare si informatii despre programe educationale. De asemenea, am organizat cursuri de initiere in diferite domenii si am oferit sprijin logistic Voluntarilor Tabere cu Suflet. Mai multe detalii 

Acum acest proiect s-a cristalizat si a devenit parte integranta a programului Ajutor pentru o Lume mai Buna. Ne propunem sa prezentam diferite cereri si oferte de angajare, cu scopul de ajuta pe cei care au o situatie materiala precare si care sunt in cautarea unui loc de munca. Oferta va fi publicata pe siteul Tabere cu Suflet, fiind dechisa tuturor care au nevoie de aceste informatii, nu doar Voluntarilor Tabere cu Suflet. Mai multe detalii

Iata primele 2 oferte si cereri de angajare:

1. Partenerii de la Divertiland se extind in aceasta vara si angajeaza personal. Oferta este foarte bogata, de la Salvamari si asistenti mediacali, pana la bucatari, agenti de securitate si chiar controlori financiari:

Plaja, piscina, tobogane, oameni care vin sa se distreze.

Cine n-ar vrea sa lucreze intr-un loc care le are pe toate acestea?

Divertiland ofera tuturor celor care isi doresc sa castige o experienta unica in Romania in industria de entertainment si ospitalitate ocazia sa aplice pentru unul dintre joburile anului.

Gaseste jobul care ti se potriveste, in functie de aptitudinile si experienta ta si aplica folosind formularul alaturat.

 • Angajat Bucatarie
 • Asistent medical generalist
 • Barman
 • Bucatar
 • Casier
 • Consilier Vanzari Magazin
 • Controlor Financiar
 • Ingrijitor cladiri
 • Manipulant marfuri
 • Salvamar
 • Agent de Securitate

Cei interesati ne pot contacta sau se pot adresa direct la contact @ divertiland.ro

2. O doamna care ne este foarte draga, cu mult bun simt si foarte implicata ca Voluntar Tabere cu Suflet, a absolvit cursul de Educatoare si doreste sa se angajeze intr-o gradinita. Iata Scrisoarea ei de Intentie:

Deoarece am absolvit cursul de calificare de educator specializat, consider ca am acumulat multe cunoştințe pe  care  aştept cu  nerãbdare sã  le pun în practicã.
Sunt o persoanã dinamicã, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobândite pe parcursul cursului, responsabilã, înțelegatoare, dar cu experienta acumulata pe parcurs ca baby-sitter. Mi-aş dori sã am şansa de a lucra în gradinita  dumneavoastrã deoarece lucru cu copii a fost dintotdeauna pasiunea mea si am facut acest lucru cu mare drag.
Dacã veți considera cã motivația si calificarea mea sunt oportune pentru obținerea unui loc în cadrul gradinitei dumneavoastra sunt disponibilã în orice moment pentru a fi contactatã în vederea unei posibile colaborãri.

Vã mulțumesc anticipat!
Cu stima, Ciacaru  Monica-Valentina

Pentru referinte ne puteti contacta, iar pe Monica o puteti gasi la
Tel:0771.064.615
Email: monica.nastase@yahoo.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s