Invitatie in Muntii Baiului

TabereCuSuflet.005Weekendul viitor va invitam la o tura deosebita, de doua zile, in Muntii Baiului!  Vom merge o zi pe Traseul Narciselor si vom urca la Rezervatia de Narcise, iar a doua zi vom urca in Creasta Baiului! 

Program

Ziua 1 (21 mai)  
Vom urca la cabana Susai, apoi vom merge pe drumul lui Ceausescu la Rezervatia de Narcise din Clabucetul Azugii. Aici vom face o pauza pentru a admira privelistea spre Bucegi si pentru a ne bucura de narcisele inflorite:) Vom parcurge o parte din Traseul Narciselor pe care se va concura la Cupa Tabere cu Suflet MTB din 12 iunie.

Dupa o zi de pedalat, seara vom avea parte de o surpriza deosebita: Vom  participa la o degustare de sampanie la Cramele Rhein unde putem sa si mancam!

Ziua 2 (22 mai)
Vom urca cu gondola, apoi vom parcurge unul dintre cele mai spectaculoase trasee Tabere cu Suflet – Creasta Baiului! O masina ne va astepta la capatul turei pentru a ne aduce la hotel. Urcarea se poate face si pe Traseul TeamXpert.

Date si Pret

Ce: Weekend Activ pe 2 roti

Cand: 21-22 mai (2 zile)

Unde: Muntii Baiului. Vom sta la Hotel Nu Ma Uita 3* din Azuga

Cine: Oricine este bine venit! Este recomandat sa aveti o bicicleta pregatita de teren si putin antrenament.

Detalii tehnice: Traseele din cele doua zile au 32-33 km si 500-600 m diferenta de nivel. Se merge pe drumuri forestiere si poteci ciclabile. Exista si variante mai usoare pentru copii.

Ce oferim: Cazare in camera dubla, cu mic dejun, pranz on bike in ambele zile, indrumare traseu, supraveghere copii, si garantia unei zile frumoase 🙂 La cerere putem oferi transport Bucuresti – Azuga sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana marti, 17 mai.

Cost: 300 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.
Exista si varianta sa participati doar la tura intr-una din zile, caz in care pretul este 50 lei (Just Bike).

Activitati optionale: Degustare sampanie (Cramele Rhein – furnizor al Casei Regale) 25 lei, Cina (platou brânzeturi româneşti, roşii, sarmale în foi de varză servite cu mămăligă şi smântână, plăcintă cu brânză) 40 lei, Telegongola 20 lei.

Inscrieri: Aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este marti, 17 mai.

Detalii: Iata cum a fost la ultima tura la Azuga. Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s