Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit o cerere de sprijinire a unui proiect arheologic.

„Situl de la Handresti este de o importanta deosebita prin faptul ca atesta o vietuire neintrerupta de 5 milenii, precum si pentru Tablitele gasite la Hindresti ce par sa contina cea mai veche scriere din lume. 

Situl este practic neexplorat. Majoritatea artefactelor provin din ‘urma plugului’, iar marile descoperiri ne asteapta inca ascunse.

În mod cert, un proiect de asemenea anvergură şi derulat pe o întindere mare de timp, necesită un efort financiar considerabil. Având în vedere aceasta, dar şi faptul că, după cum bine ştim cu toţii, fondurile alocate de Stat pentru cercetare, protejare şi promovare a patrimoniului naţional sunt infime, este nevoie ca noi, oamenii obişnuiţi, cei cu dragoste pentru istoria noastră şi cultura naţională, să ne unim forţele.

Fie că este vorba de unelte, de voluntariat, de promovare mass-media, de donaţii sau sponsorizări, orice ajutor este binevenit în realizarea cu succes a acestui proiect.

Dacă doreşti să ne sprijini prin activităţi voluntare, promovare mass-media sau, alte activităţi conexe sau obiecte necesare unui şantier arheologic, ne poţi contacta la adresa de e-mail contact@vatra-daciei.ro

În cazul în care doreşti să sprijini financiar proiectul “Hândreşti”, atunci ai la dispoziţie mai multe opţiuni: Donatii directe, plata prin SMS, PaypAl, directionare 20% din impozit pe profit, directionare 

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s