Activitati ProBono de Ziua Copilului

TeamXpert.095Miercuri, 1 Iunie, de Ziua Copilului, va invitam in Parcul de Aventura Cernica, precum si la o iesire Probono, cu bicicletele, prin Padurea Cernica ! 

In apropiere de Manastirea Cernica se afla Parcul de Aventura Phoenix. Parcul are 9 trasee dintre care 3 pentru copii (costul de acces in parc nu este acoperit prin programele WeCare). Dupa ce vom parcurge traseele din parc, vom merge cu bicicletele in Padurea Cernica si vom vedea Rezervatia de Mistreti.

TcS ProBono Day

Ce: ProBono Bike & Adventure Day

Cand: Miercuri, 1 mai

Unde: Cernica

Parc Aventura: In apropiere de Manastirea Cernica se afla Parcul de Aventura Phoenix. Parcul are 9 trasee dintre care 3 pentru copii. Mai multe detalii aici

Tura bicicleta: Tura are 9 km si este de dificultate redusa. Terenul este plat si se merge pe drum forestier, pe poteci si pe asfalt. Exista posibilitatea ca in unele portiuni sa fie noroi.

Cine: Oricine este bine venit! Pentru tura de biciclete este recomandat sa aveti o bicicleta pregatita de teren si putin antrenament.

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa si garantia unei zile frumoase 🙂 La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rog sa ne spuneti pana vineri, 27 mai.

Cost: Pentru Iesirile ProBono nu se percepe taxa. Iesirile nu sunt gratuite, chiar daca participantii nu platesc nimic, caci, spre deosebire de cele gratuite, serviciile Probono sunt “servicii de specialitate pentru binele public”! Costul serviciilor este acoperit prin  programul Wecare Sport pentru Copii. Activitatile sunt deschise tuturor, copii sau adulti:)

Costul intrarii in Parcul de Aventura, 40 lei pentru copii si 50 pentru adulti, nu este acoperit prin programele WeCare.

Inscrieri: Aici. Data limita pentru inscriere este vineri, 27 mai.

Detalii: Pentru detalii despre program, traseu, precum si ora si locul de intalnire, va rugam sa va Inscrieti. Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ ProBono este un program WeCare al Asociatiei Tabere cu Suflet, avand ca obiective incurajarea practicarii sportului in natura si a participarii copiilor la diferite competitii sportive.

 Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

One thought on “Activitati ProBono de Ziua Copilului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s