Vesti din Tabara de Echitatie

Cupa.TabereCuSuflet.307Tabara de Echitatie va avea loc la Valea Crisului – Arcus, intr-un loc pe cat de frumos, pe atat de interesant, cu Castele vechi, pline de povesti minunate:)
Nu uitati de reducerea de Early Booking! Pentru plata unui avans pana joi, 16 iunie, beneficiati de reducere 10%.

Pentru cine a fost deja in Tabere cu Suflet nu este o noutate ca in mod continuu cautam solutii ca sa oferim copiilor conditii cat ma bune si locuri cat mai variate:) Spre exemplu, in Tabara de Echitatie din zona Rasnov una dintre problemele de care ne-am lovit a fost faptul ca, desi este zona de munte, in luna iulie este atat de cald incat caii nu pot fi clariti decat foate devreme sau foarte tarziu. In plus, cativa copii care au mai fost in tabara isi doreau sa vada si alte locuri:) Ca urmare, saptamana aceasta am facut un tur si am vazut mai multe o multime de noi centre de echitatie si unitati de cazare.

Cel mai mult ne-a placut la Valea Crisului si Arcus, in judetul Covasna. Aici, la doar 30 km de Brasov, am descoperit un loc spectaculos de verde si o societate traditionala, intr-o lume de poveste, cu Castele si Cetati rupte din alte vremuri! Vom sta in Valea Crisului, la Casa cu Flori – o vila cu piscina la marginea padurii, iar echitatie vom face la Arcus. Distanta de 4 km dintre cele 2 localitati o vom parcurge cu caruta, spre deliciul celor mici:)

In afara de Echitatie vom avea o multime de activitati intersante: atelier de pictura, de limbi straine, concursuri, drumetii, etc. In plus, vom vizita doua Castele si o Cetate! In zona nefiind stanci, nu vom putea organiza atelier de escalada, in schimb vom inota:)

Copiii de la scoala si gradinita Ady Endre vor avea posibilitatea sa exerseze limba maghiara:) Multumita locului si a copiilor inscrisi, se anunta cu adevarat o experienta multiculturala!

Inscrierile se fac aici, iar pentru plata unui avans pana joi, 16 iunie, beneficiati de reducerea de Early Booking, pretul taberei fiind de 1050 lei.

Iata cateva poze din zona, de la locul de cazare si de la caluti:

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

2 thoughts on “Vesti din Tabara de Echitatie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s