Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit o cerere de ajutor pe email:

„Buna ziua!

Ma numesc Andrei Florin Doru si Vilcu Anisoara si suntem unchiul si matusa unui baietel de 3 ani grav bolnav. Baietelul pe numele lui Claudiu-Teodor, are o malformatie a venei Galen. Deasupra ochisorului drept are o malformatie vasculara, care acum doua luni de zile avea un diametru de 3 cm, dar, in aceste doua luni ea a crescut cu 1.5 cm. Aceasta malformatie apasa pe creierul micutului si ii impiedica dezvoltarea normala din punct de vedere neurologic, iar ritmul in care aceasta creste ii pune in pericol viata. Dupa multe analize, si cautari am ajuns la Centrul Medical MedLife in Bucuresti. Acest centru are o echipa exceptionala de specialisti care ne-au asigurat ca daca Claudiu-Teodor va fi operat sansa lui de a-si reveni este de 99 %. Acum vine marea noastra “durere”… aceasta operatie costa 20000 euro, din cauza materialelor foarte scumpe folosite in timpul operatiei. Parintii lui Claudiu sunt oameni simpli, fara posibilitati materiale, pentru ei strangerea acestei sume ar fi un miracol. Sistemul de sanatate romanesc nu poate ajuta, decat pentru operatiile facute in strainatate, ai nostri medici fac ce pot. Suntem oameni simpli, tarani, care au muncit cinstit sa putem trai si invata, nu am stat cu mana intinsa pentru nimic, dar acum nu ne putem descurca fara ajutorul semenilor nostri Se spune ca viata este nepretuita, dar pentru noi viata lui Claudiu-Teodor are pret… 20000 euro.

Ce spuneti? Ne puteti ajuta sa cumparam o viata?

Dorim sa va trimitem un link cu un reportaj ce a aparut despre baietelul Claudiu Teodor Berechet in ziarul Libertatea din 19.07.2016 in vederea strangerii de fonduri pentru operatie pe creier.

sms CLAUDIU la numarul 8828

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s