Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit o cerere de ajutor pentru un caz destul de mediatizat in ultimul timp:

Pe Marian Cojocaru, pilotul paramotorului cazut in Delta Neajlovului, l-am cunoscut personal. Nu as spune ca facea parte din familia Tabere cu Suflet, insa l-am recomandat de fiecare data cand primeam cereri de zbor cu paramotorul.

Cum nu avem timp sa ne uitam la stiri, am fost surprinsi sa aflam deunazi ca s-a prabusit cu paramotorul, ca a murit un pasager, ca s-a deschis un dosar penal, ca a capatat o infectie nosocomiala, stire care a deturnat, de altfel, atentia opiniei publice de la tragicul accident si, in fine, ca s-a deschis o campanie de strangere de fonduri pentru a-l ajuta.

Ne facem datoria de a ajuta pe toata lumea care ne solicita ajutorul si publicam cererea primita pe facebook:

„Dragii nostri,

Impreuna putem sa il ajutam pe Marian. Impreuna putem fi mana de care el si familia lui au nevoie in aceste momente atat de grele.

Facem apel catre oricine ne poate ajuta, cu orice suma, astfel incat transportarea lui la Viena, dar si costurile legate de tratament si recuperare sa fie acoperite.

Conturile in care se pot face viramentele:
RO87 BRMA 0501 0209 2760 0000 – RON
RO25 BRMA 0501 0209 2769 5400 – EUR
Banca Romaneasca
Titular: Irina-Valentina Cojocaru
Multumim din suflet tuturor!”

Multa sanatate Marian!

 


(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s