Tabara de Echitatie

TabereCuSuflet003Peste doua saptamani plecam in a doua Tabara de EchitatiešŸ™‚

Tabara de EchitatieĀ are loc la Valea Crisului, in judetul Covasna. Prima tabara a avut loc in luna iulie, iar cea de a doua va incepe in 21 august si se va incheia in 26 august!

Valea Crisului se afla la doar 30 km de Brasov. Este o zona plina deĀ verdeata, rupta de civilizatia masinii si a asfaltului. Ā In plus, este plina de Castele si Povesti rupteĀ parca din alte vremuri, astfel incatĀ copiii vor avea parte deĀ o frumoasa experienta traditionala si multiculturalaĀ totodata, caci suntem in inima secuimii:)

Vom sta la Casa cu FloriĀ ā€“Ā o vila cocheta la marginea padurii, iar echitatie vom face la Arcus. Distanta de 4 km dintre Arcus si Valea Crisului o vom parcurge cu caruta, spre deliciul celor mici:)

In afara de Echitatie vom faceĀ drumetii, neĀ vom jucaĀ in natura, vom vizita CastelulĀ Szentkereszty siĀ vom invata cuvintele uzuale in limba maghiara:) Vila are piscina, asa ca teoretic putemĀ inota. In prima tabara apa nu fuseseĀ umplutaĀ insa.

Iata cateva poze noi din prima Tabara de Echitatie din aceasta vara. Pozele sunt facute de Camelia, in padoc si la Castelul Szentkereszty.

Foto: Camelia Savin

Advertisements

One thought on “Tabara de Echitatie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s