Activitati ProBono

TabereCuSuflett.106Luna aceasta va propunem o multime de activitati Probono, pentru copii si adulti:) Vom merge cu bicicletele in Parc, vom schia si ne vom distra!  Iesirile sunt fara taxa prin programele WeCare.

In luna mai va propunem doua iesiri ProBono, miercuri, 11 mai si marti, 24 mai. Ne vom plimba cu bicicleta in Bucuresti, pe aleile din jurul Stadionului National. Cine nu are bicicleta poate veni si cu rolele:)  Pentru detalii despre program, traseu, precum si ora si locul de intalnire, va rugam sa va Inscrieti. Programul poate sa se schimbe functie de vreme.

De asemenea, sambata, 14 mai, vom merge la schi. mai multe detalii aici.

Iesirile nu sunt gratuite, chiar daca participantii nu platesc nimic! Sunt Probono – “servicii de specialitate pentru binele public” – iar costul serviciilor este acoperit prin programele WeCare, in mod special prin programul Sport pentru Copii. Activitatile sunt deschise tuturor, copii sau adulti:)

Iesirile din programul Weekend Activ fac parte si din proiectul Puntea Increderii, fiind un bun prilej pentru a ne cunoaste cu copiii care vin in tabere si de a le permite parintilor sa ne cunoasca! Afla mai multe

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

One thought on “Activitati ProBono

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s